U kunt helaas niet meer inschrijven voor deze actie.

Als u nog wel wilt meedoen met de actie klik dan op deze link

Inschrijfformulier

Jumbo Bas Bobeldijk

Sponsoractie 2022

Wat goed dat u zich actief inzet voor uw vereniging, school of stichting. Jumbo Bas Bobeldijk is ook erg betrokken bij het Nieuwkoopse verenigingsleven en wil graag haar maatschappelijke verantwoordelijkheid hier in nemen.

De laatste jaren worden wij steeds meer benaderd voor sponsoring, hoewel vaak relatief klein van omvang, voor uw vereniging van essentieel belang om bepaalde evenementen kostendekkend te krijgen. Te denken valt aan prijzen voor een rad van avontuur of een loterij, maar ook een advertentie in een programmaboekje, sponsoring van evenementen, goede doelen, korting op boodschappen etc etc.

Sponsoring brengt ook de nodige kosten met zich mee. En ook hier geldt: heel veel kleinere bedragen samen, leiden tot één groot bedrag. Op zich is dat geen probleem, maar hetgeen wat wij als sponsor van al die kleine dingen terug zien, is vaak maar heel minimaal zichtbaar.

Uitleg van de actie

Daarom hebben we in 2015 besloten om de sponsoring op een andere manier te gaan organiseren. Jaarlijks starten we in september met een sponsoractie, waarbij we 15.000 euro het Nieuwkoopse verenigingsleven inblazen. Dit zullen we doen via sponsorvouchers die de klant bij de kassa ontvangt en vervolgens kan doneren aan de (deelnemende) vereniging, school of stichting, welke de klant een warm hart toedraagt. Nieuw dit jaar is dat de consument elke week kans maakt op € 100,- shoptegoed + € 100,- voor een vereniging naar keuze. Van het totaal opgehaalde bedrag, zullen we 50% overmaken op de bankrekening van uw vereniging. Hiermee kan uw vereniging vervolgens zelf bepalen waar dit geld aan besteed wordt. De overige 50% ontvangt uw vereniging in de vorm van Jumbo waardecheques, waarmee zelf op ieder gewenst moment boodschappen gedaan kunnen worden ten behoeve van activiteiten binnen de vereniging. Hetzij voor een (school)kamp, wat lekkers te eten en drinken tijdens een gezellige(kaart) avond, een zomerfeest of om zelf een prijzenpakket samen te stellen voor een loterij / rad van avontuur etc.

Als vertegenwoordiger van uw vereniging, school (ouderraad) of stichting binnen de hele gemeente Nieuwkoop (én Aarlanderveen) kunt u zich via deze website aanmelden om aan onze sponsoractie deel te nemen. Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag.

Laten we er met elkaar weer een hele leuke en succesvolle actie van maken!

Bas Bobeldijk

Ondernemer Jumbo Nieuwkoop

Aanmelden

Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in en meldt uw vereniging, school of stichting aan voor de sponsoractie 2022. Aanmelden kan tot en met dinsdag 20 september. De actie loopt van woensdag 7 september t/m zondag 30 oktober 2022.Bladeren…

Let op! Jumbo Bas Bobeldijk neemt contact met u op, om de activiteit verder af te stemmen en de datum en tijd te bevestigen.


Contact

Spaardoel

Sociale media

Bladeren…